24 augusti 2014
17:00

Referat: Kopparberg BK - Adolfsbergs IK

Vi hyrde en buss och tog en tur till Kopparberg på söndagseftermiddagen för att spela den sista seriematchen i grundserien. Vi kom fram till en fin plan i kopparberg och solen sken när vi klev ut till match.

Kopparberg startade friskt och satte tryck på oss. Vi redde ut stormen och tog oss framåt i planen, och på en omställning hamnade bollen hos Melker som lurade sin försvarare med en skottfint och därefter placerade in 1-0 i buren. Strax därpå ökade Albin på till 2-0 efter en fint slagen hörna av Elias. Vi hanterade ledningen bra och fick kontroll på spelet och lät inte Kopparberg skapa något ordnat spel, och när man då istället fick slå långbollar stod backlinjen med Ralle i spetsen ivägen och bröt.

3-0 kom innan pausvilan när Emma gick på skott från långt håll vilket resulterade i ett fint mål, och Elias skruvade in en frispark lika vackert och vi kunde gå till pausvila med en säker ledning.

I den andra halvleken dominerade vi spelet och hade en hel del fina kombinationer. EP ökade på till 5-0, och Jacob smällde in en boll i nät och slutresultatet skrevs till 6-0.

Kopparberg ska ha cred för att man försökte spela hela matchen och aldrig gav upp. Vi tackar för ett trevligt besök i Kopparberg och önskar laget lycka till i det kommande slutspelet.

Beröm till alla AIK:are för en bra insats.